IL FORNO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 591 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IL FORNO. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 18:42 Eten was prima en warm ben zeer tevreden .
12 jun 2024 om 23:02 Hier nu 2 keer besteld. Goede kwaliteit eten voor eerlijke prijzen en redelijk snel bezorgd. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.
12 jun 2024 om 19:36 Ik ben teleurgesteld sausje was uit bakje.. in de tas gevallen graag goed dicht doen aub
7 jun 2024 om 21:53 Ik heb hier besteld omdat de reviews goed waren, klopt niks van . Ik was zwaar teleurgesteld. De pizza was koud, slap en had !geen! korst. Het was letterlijk een vierkante plak deeg met vette kaas en smaakloze tomatensaus. Ook wrap Doordrenkt met vet
7 jun 2024 om 21:07 10
29 mei 2024 om 20:56 Het was heel goed. Voor herhaling in de toekomst
26 mei 2024 om 13:43 Prima!
24 mei 2024 om 22:13 Snelle bezorging, eten was nog heet! Hele lekkere pasta en de pizza’s zijn ook altijd goed belegd.
22 mei 2024 om 20:45 10
21 mei 2024 om 13:20 Aardige mensen, heerlijke pasta met veel zalm!
20 mei 2024 om 21:08 Heerlijk pasta gegeten . Veel saus .lekkere kipstukjes .ik ben helemaal om . Zo lekker.hou er van
18 mei 2024 om 20:51 Pizza van Il Forno was vroeger goed, nu komt het helaas niet overeen met de beschrijving. Dit is de tweede keer dat ik een picanti pollo-pizza bestel en ze sturen deze zonder jalapeno. Fraude voor de klant. Ze gooien wat ze hebben op de pizza en stur